αγορών είναι άδειο!
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώνουμε την εμπειρία χρήσης και να σας παρέχουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο. Ορισμένα cookies είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του ιστοτόπου, ενώ άλλα είναι προαιρετικά και μπορούν να χρησιμοποιούνται για την εξατομίκευση των διαφημίσεων. Περισσότερες πληροφορίες.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Google χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα, επισκεφθείτε: Απόρρητο και Όροι της Google
Το neem (Melia azadirachta) είναι ένα επιβλητικό, ταχέως αναπτυσσόμενο αειθαλές δέντρο που προέρχεται από την Ινδία. Στην αγιουρβεδική παράδοση, όπου χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια, θεωρείται ένα από τα πιο ιερά και πολυχρηστικά φυτά. Οι παραδοσιακοί πολιτισμοί εκτιμούν ιδιαίτερα σχεδόν κάθε μέρος του, από τα φύλλα και τον φλοιό έως τους καρπούς του, καθώς προσφέρει πληθώρα ευεργετικών ιδιοτήτων.
Το δέντρο Neem χαίρει βαθύτατου σεβασμού εδώ και χιλιετίες χάρη στη φυσική του ικανότητα αυτοπροστασίας από εξωτερικούς παράγοντες, μεταφέροντας αυτή την εξαιρετική δύναμη μέσω των καρπών του και στα σύγχρονα προϊόντα περιποίησης.
Ακριβώς στους σπόρους των καρπών αυτού του αρχαίου αγιουρβεδικού δέντρου βρίσκεται η μεγαλύτερη συγκέντρωση των δραστικών συστατικών του.
Το λάδι neem της μάρκας Purely Cosmetics παράγεται με ψυχρή έκθλιψη αυτών των σπόρων, διασφαλίζοντας ότι διατηρούνται πλήρως όλα τα βασικά λιπαρά οξέα, οι χαρακτηριστικές πικρές ουσίες και άλλες ευεργετικές ενώσεις.
Το έλαιο ξεχωρίζει για την αυθεντικότητά του – διαθέτει έντονη, δυνατή βοτανική οσμή με νότες σκόρδου και πλούσια υφή, στοιχεία που μαρτυρούν την 100 % καθαρότητά του. Χάρη στις προστατευτικές του ιδιότητες, έχει γίνει απαραίτητο στη συνολική φροντίδα του σώματος και του περιβάλλοντος χώρου.
Το BIO Ψυχρής πίεσης λάδι neem της μάρκας Purely Cosmetics είναι εξαιρετικά πολυδιάστατο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για διάφορους σκοπούς, όπως:
Σημείωση σχετικά με την υφή: Σε θερμοκρασίες κάτω των 21°C, το έλαιο neem αποκτά φυσικά πιο παχύρρευστη υφή και στερεοποιείται. Πριν από τη χρήση, απλώς τοποθετήστε το μπουκάλι σε ζεστό νερό, ώστε να επανέλθει στην υγρή του μορφή. Το προϊόν προορίζεται αποκλειστικά για εξωτερική περιποίηση και καλλυντική χρήση ως συστατικό σε συνθέσεις.
Συστάσεις χρήσης: Για την παρασκευή καλλυντικών προϊόντων, όπως κρέμες, σαμπουάν, λοσιόν, σαπούνια και οδοντόκρεμες. Χρησιμοποιείται ως συστατικό σε συνθέσεις, όπου αναμειγνύεται με τη βάση του προϊόντος. Συνήθως χρησιμοποιείται σε μικρές συγκεντρώσεις (περίπου 0,5–2 %).
Συστατικά (INCI): BIO λάδι neem ψυχρής έκθλιψης / Melia Azadirachta Seed Oil (CAS: 8002-65-1 / 90063-92-6).
Καθαρή ποσότητα: 250 ml
Προειδοποίηση: Πρώτη ύλη για περαιτέρω παρασκευή καλλυντικών συνθέσεων. Δεν προορίζεται για άμεση χρήση ή κατανάλωση. Μόνο για εξωτερική χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Μην το χρησιμοποιείτε αδιάλυτο στην επιδερμίδα ή στα μαλλιά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια ή τους βλεννογόνους. Το χρώμα και η οσμή του ελαίου ενδέχεται να διαφέρουν μεταξύ των παρτίδων, γεγονός που οφείλεται στη φυσική φυτική του προέλευση και δεν επηρεάζει την ποιότητά του.
Να φυλάσσεται καλά κλεισμένο, σε δροσερό και ξηρό μέρος.
«Εμπιστεύομαι ήδη την Purely για την επιλογή των συμπληρωμάτων μου, και τώρα που προστέθηκαν και τα καλλυντικά τους, τα λατρεύω! Η διαφορά στο δέρμα μου είναι πραγματικά εμφανής!»
«Στην προσφορά της Purely Cosmetics, σίγουρα ο καθένας θα βρει κάτι για τον εαυτό του, ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματός του.»
Δευτέρα- Πέμπτη: 9.00 - 15.00
Παρασκευή: 9.00 - 13.00
Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα. Εγγυημένη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μέσω κρυπτογράφησης SSL.
Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα. Εγγυημένη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μέσω κρυπτογράφησης SSL.