αγορών είναι άδειο!
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies, τα οποία μας βοηθούν να βελτιώνουμε την εμπειρία χρήσης και να σας παρέχουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο. Ορισμένα cookies είναι απαραίτητα για την ορθή λειτουργία του ιστοτόπου, ενώ άλλα είναι προαιρετικά και μπορούν να χρησιμοποιούνται για την εξατομίκευση των διαφημίσεων. Περισσότερες πληροφορίες.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Google χρησιμοποιεί τα προσωπικά δεδομένα, επισκεφθείτε: Απόρρητο και Όροι της Google
Το ρόδι (Punica granatum) είναι ένα από τα αρχαιότερα καλλιεργούμενα φρούτα στον κόσμο και εδώ και χιλιάδες χρόνια θεωρείται σύμβολο ζωής, αφθονίας και ομορφιάς. Προέρχεται από την περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Μεσογείου, ενώ σήμερα καλλιεργείται σε πολλές ηλιόλουστες περιοχές του κόσμου.
Ο καρπός του κρύβει πλήθος μικρών σπόρων, από τους οποίους παράγεται ένα πολύτιμο φυτικό έλαιο, ιδιαίτερα δημοφιλές στη φυσική κοσμετολογία.
Το έλαιο σπόρων ροδιού της Purely Cosmetics, χάρη στην πλούσια σύνθεσή του, αποτελεί δημοφιλή επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του δέρματος και των μαλλιών. Η ελαφριά υφή του επιτρέπει εύκολη εφαρμογή, ενώ δεν περιέχει πρόσθετα ή αρώματα.
Το έλαιο παράγεται με ψυχρή έκθλιψη των σπόρων ροδιού. Κατά τη διαδικασία αυτή δεν χρησιμοποιούνται υψηλές θερμοκρασίες ή χημικοί διαλύτες, γεγονός που επιτρέπει τη διατήρηση των φυσικών συστατικών του ελαίου.
Χαρακτηρίζεται από ελαφριά υφή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή ως προσθήκη στη συνηθισμένη ρουτίνα περιποίησης.
Μόλις λίγες σταγόνες ελαίου ροδιού αρκούν για τη φροντίδα του προσώπου, του σώματος ή των μαλλιών. Το έλαιο συνδυάζεται εξαιρετικά και με άλλα φυτικά έλαια, ορούς και κρέμες. Απλώνεται πολύ εύκολα, περιποιείται το δέρμα και του χαρίζει απαλή, μεταξένια αίσθηση.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μέρος της βραδινής σας ρουτίνας για τη φροντίδα του προσώπου ή, σε συνδυασμό με άλλο έλαιο, για τη φροντίδα ολόκληρου του σώματος ή ακόμη και για ένα χαλαρωτικό μασάζ. Είναι επίσης κατάλληλο για τη φροντίδα των άκρων των μαλλιών, καθώς τους χαρίζει φυσική λάμψη χωρίς να τα βαραίνει.
Συνιστώμενη χρήση: Εφαρμόστε μερικές σταγόνες ελαίου στις παλάμες και κάντε απαλό μασάζ στην επιθυμητή περιοχή.
Συστατικά (INCI): Punica Granatum Seed Oil.
Καθαρή ποσότητα: 50 ml
Προειδοποίηση: Μόνο για εξωτερική χρήση. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Να διατηρείται καλά κλεισμένο, σε δροσερό και ξηρό μέρος.
«Αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα τα προϊόντα της Purely Cosmetics, σας τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.»
«Χάρη στη καθημερινή χρήση των προϊόντων Purely Cosmetics, το δέρμα μου είναι ενυδατωμένο, θρεπτικό και λαμπερό.»
Δευτέρα- Πέμπτη: 9.00 - 15.00
Παρασκευή: 9.00 - 13.00
Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα. Εγγυημένη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μέσω κρυπτογράφησης SSL.
Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα. Εγγυημένη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μέσω κρυπτογράφησης SSL.